About

RÓLUNK

Az SP HUNGARY Zrt. a a hazai műanyagipar meghatározó szereplője.
Közel 60 éves múlttal rendelkező társaságunk a legkorszerűbb technológiát biztosítva garantálja a gyártást a fröccsöntött termékek teljes palettáján.
Sikeresen ötvözzük a az innovációt és a több évtizedes szakmai tudásunkat. Kiváló minőséget nyújtunk a kisszériás termékektől a sorozatgyártásig.
Legfontosabb célunk: megrendelőink elégedettsége! Ennek érdekében komplex szolgáltatásokat kínálunk a tervezéstől a gyártáson át egészen az utó-kalkulációig.

Innováció

Innováció

Modern fröccsöntési és flakonfúvási technológiával, illetve összeszereléssel komplex feladatokkal állunk vevőink szolgálatában a tervezéstől a kivitelezésig.

Gyártás

Gyártás

A gyártást támogatva akkreditált laborral kísérjük végig a termelési folyamatokat. A termékek megfelelőségének biztosítását a többlépcsős ellenőrzési folyamatok és a bevezetett minőségbiztosítási szabványok garantálják.

Értékesítés

Értékesítés

Kiemelt figyelmet fordítunk a megrendelőinkkel való sikeres együttműködésre és ennek érdekében komplex szolgáltatásokat és hatékony ügyfélszolgálatot biztosítunk számukra.

MEGERŐSÍTÉS SZÁMOKBAN

5000

m2 korszerűen felszerelt üzemterület

75

sikeresen lezárt nagyobb projekt

1250

elégedett vásárló

3

termék díjak száma

About
Services

SZOLGÁLTATÁSAINK

Fröcsöntött műanyag háztartási gépalkatrészek gyártása

Fröcsöntött műanyag háztartási gépalkatrészek gyártása

A fröccsöntés termén nagy szaktudással és folyamatos fejlesztésekkel magas darabszámban gyártunk háztartási gépalkatrészeket. Multinacionális gyártó partnereink stabil beszállítójaként a háztartás minden területén ott vagyunk. Anyagismeretünk és lborunk lehetővé teszi, hogy termékeink kifogástalan minőségben kerüljenek partnereinkhez. Nagy hangsúlyt fektetünk a hatékonyságra, így a robotizálás és a hulladékvisszadolgozás kiemelt a szerepet kap üzemeinkben. Üzemünk korszerű és új fröccsöntő gépekkel és kiegészítő berendezésekkel felszerelt.

Flakonfúvás

Flakonfúvás

Az élelmiszeripari csomagoló anyagok gyártása meghatározó üzletágunk. Főként PET alapanyaggal dolgozunk, mely mára a leggyakoribb alapanyag a flakongyártásban.

Kutatás- Fejlesztés

Kutatás- Fejlesztés

Dinamikus fejlődésünk annak is köszönhető, hogy folyamatosan keressük a kihívásokat. Kutatás- fejlesztésekkel , hazai és nemzetközi egyetemekkel közösen részt veszünk minden olyan programban, amely azt szolgálja, hogy minél kevesebb energia felhasználásával, költséghatékony módon tudjuk kiszolgálni a legújabb trendeket.

Services
Works

TERMÉKEINK

Innovatív, kiváló minőségű termékek a hazai műanyagipar meghatározó szereplőjétől.
Kérjen tőlünk ajánlatot a kiválasztott termékre kattintva.

Hulladékgyűjtő edény 120 L

Műanyag gyeprács

Orvosi szájmaszk

MARADJ KAPCSOLATBAN VELÜNK

Kövess minket a
közösségi médiában

Works
Clients

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

REFERENCIÁK

Clients